„Ergonomix2“ – prabangūs krūtų implantai

„Ergonomix2“ – nauji „Motiva“ implantai su nanotechnologiniu paviršiumi ir ilgesne nemokama garantija – tai estetinės chirurgijos pasiekimų viršūnė:

  • unikalus, labai patvarus supersilikono apvalkalas;
  • itin natūraliai atrodantis rezultatas;
  • implantų pašalinimas gamintojo sąskaita.

Pasiryžus koreguoti krūtis ir apsisprendus rinktis implantus, verta ieškoti geriausią rezultatą galinčio užtikrinti sprendimo, kad krūtys atrodytų natūraliai ir, žinoma, būtų saugu. „Motiva Round“ ir „Ergonomix“ implantai pasižymi natūralumu ir saugumu. Dabar „Motiva“ produktų asortimentą papildė tikras karūnos brangakmenis – „Ergonomix2“, kurio savybės dar geresnės, o garantija dar ilgesnė.

Nanotechnologinis apvalkalas

Tikimybė, kad dėl intensyvaus fizinio krūvio „Motiva“ implantas įtrūks ar susidarys kapsulė, yra labai nedidelė. „Motiva Ergonomix2“ implantas turi neginčijamai natūraliausią, elastingiausią apvalkalą, pasižymintį geriausiomis išsitempimo savybėmis pasaulyje. Jis pagamintas iš tos pačios rūšies silikono kaip ir širdies vožtuvai.

Sukurtas specialus paviršius sumažina uždegimo riziką ir geriausiai priglunda prie poodinio audinio. Apvalkalas arba paviršius yra svarbus saugumo požiūriu, nes tiesiogiai liečiasi su žmogaus kūnu. Šiurkštesni senesnio tipo paviršiai žymiai dažniau gali sukelti nuolatinį uždegiminį procesą. „Motiva“ implantai turi nanotechnologinį sąlyčio paviršių, kuriame suderintos geriausios lygaus ir šiek tiek tekstūruoto paviršiaus savybės.

Saugus sluoksnis

Visų „Motiva“ implantų apvalkalas kruopščiai pagamintas, sudarytas iš kelių silikono sluoksnių. Kiekvieno sluoksnio savybės ir funkcijos yra skirtingos. Leistinose ribose silikono pratekėjimas į organizmą būdingas visiems medicininio silikono gaminiams, tačiau naudojant „Motiva Ergonomix2“ dėl unikalios apvalkalo medžiagos jis yra šimtus kartų mažesnis, nei naudojant įprastus krūtų implantus.

Garantija

Implantui įtrūkus arba susidarius kapsulei, „Motiva“ sumokės už implantą ir implanto pakeitimą, ir „Ergonomix2“ suteikiama ilgesnė nemokama garantija. Pakeisti implantą gali med. dr. Donatas Samsanavičius klinikoje „DRS Chirurgia Aesthetica“.

Natūraliai atrodančios krūtys

Pasirinkus „Ergonomix2“ užtikrinama, kad Jūsų krūtinė atrodys itin natūraliai, nes apvalūs ergonomiški implantai atkartoja kūno judesius. Krūtys elgiasi kaip natūralios krūtys – gulint jos šiek tiek nusvyra į šoną, tačiau išlaiko apvalią formą, o stovint yra lašo formos. „Ergonomix2“ elastingumas ir minkštumas specialiai sukurtas taip, kad kuo labiau primintų žmogaus krūtų audinį. Patentuota technologija („TrueMonobloc“) užtikrina, kad bet koks spaudimas ar pasisukimas nepažeistų implanto, nes apvalkalas su turiniu sudaro vientisą visumą. Čia labai svarbus iš skirtingų supersilikono sluoksnių sudarytas apvalkalas, kuris buvo kruopščiai ištirtas per bandymus ir išsamiai tikrintas dėl pailgėjimo ir plyšimo. Apvalkalas yra dar lankstesnis, patvaresnis ir minkštesnis nei „Motiva Round“ ir „Ergonomix“. Koks yra galutinis rezultatas? Natūralios ir gražios krūtys, jausitės patogiai. Tobula!

Palikti komentarą

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas šalia komentaro.