Implantai „Motiva“ kelia revoliuciją

Kas būtų, jei implantas būtų stiprus ir saugus, atitiktų krūtų funkcijas ir išsaugotų jų minkštumą? Bėgant metams medicina pažengė į priekį, ir išvardytas savybes turintys implantai užkariavo estetinės chirurgijos rinką.

Naujos kartos implantai

Implantai „Motiva“ yra vadinami naujos kartos krūtų implantais, nes dėl inovatyvių technologijų, tokių kaip daugiasluoksnis elastinis apvalkalas, lipnus silikono gelis ir nanotechnologinis paviršius, jie yra patys pažangiausi implantai pasaulyje. Raktiniai žodžiai, apibūdinantys šiuos implantus – natūrali išvaizda ir gera savijauta, implantų saugumas ir ilgaamžiškumas.

Natūralūs rezultatai: ergonomiški implantai prieš senesnės kartos anatominius implantus

Rinkoje yra apvalios ir anatominės formos implantų. Dažniausiai apvalūs implantai naudojami norint padidinti viršutinę krūties dalį, o anatominiai implantai yra skirti imituoti natūralią krūtų formą, jie suteikia didesnę apimtį apatinei krūties daliai. Pasirinkus anatominius implantus reikės ieškoti kompromiso – jei norite sukurti lašo pavidalo formą, teks paaukoti šiek tiek krūties natūralumo. Kad implantas išlaikytų savo anatominę formą, gelis turi būti kietesnis ir klampesnis. Kuo klampesnis gelis, tuo geriau išsaugomas implantas ir palaikoma tinkama jo forma, tačiau krūtis tokiu atveju bus kietesnė. Naudojant apvalius implantus, krūtys atrodo apvalesnės. Pasirinkimas priklauso nuo moters pageidavimo.

Be apvalių ir anatominių krūtų implantų yra ir ergonominių implantų. Ergonominių implantų „Motiva“ pagrindas yra apvalus, implantas įgauna formą pagal krūties padėtį. Skirtingai nuo klampumo, kuris priklauso nuo gelio savybių reagavimo į pokyčius, elastingumas turi savybę grįžti į normalią formą po patempimo ar suspaudimo. „Motiva“ naudoja technologiją „True Monoblock®“ – implanto gelis ir jo apvalkalas sudaro visumą, todėl ergonomiškas implantas gali įgyti anatominio implanto formą gulimoje padėtyje. Technologija  „True Monoblock®“ suteikia natūralumo jausmą ir neturi trūkumų, kuriuos turi tradiciniai anatominiai implantai (pvz., sukimas).

Artimiausiu metu Estijos rinkoje pasirodys visiškai naujas anatominis implantas „Motiva“, kuris maloniai nustebins chirurgus ir pacientus savo naujoviškais sprendimais.

Garantija ir lustas suteikia papildomą patikimumą

Priimta, kad implantams suteikiama tam tikra garantija. „Motiva“ garantiniu laikotarpiu siūlo naujus nemokamus implantus, jei implantas suplyšta arba įvyksta III ir IV laipsnio (Baker skalėje) kapsulės kontraktūra.

„Motiva“ pateikė rinkai dar keletą madą diktuojančių atnaujinimų. Vienas iš svarbiausių – elektroninis operacijos duomenų ir garantinių dokumentų saugojimas.

„Motiva“ prie implantų pridėjo ryžio grūdelio dydžio lustą, kuriame saugomas specialus kodas, kuris leis sveikatos priežiūros darbuotojui gauti labai svarbią informaciją apie paciento sveikatą.

Vadinasi, turėdamos galimybę naudoti lustinius implantus, moterys jausis saugesnės ir ramesnės.

Implanto paviršius yra svarbus saugumo garantas

Naujausi tyrimai parodė, kad su krūtų implantais susijusią anaplastinę didelių ląstelių limfomą (BIAALCL – Breast Implant Associated Anaplastic Large Cell Lymphoma) sukelia implantai, kurių paviršius yra šiurkštus.

Remiantis pasaulyje naudojama ISO standartų sistema, implantai „Motiva SmoothSilk®“ su nanopaviršiumi yra laikomi implantais su lygiu paviršiumi.

Implantai „Motiva“ nesukėlė nė vienos limfomos

Pagal „Motiva Implants®“ Post Market Surveillance Report (Q4-2017), nuo 2010 m. spalio iki 2017 m. gruodžio nebuvo nustatyta nė vieno vadinamojo dvigubos kapsulės arba vėlyvosios seromos atvejo, o skundai dėl kapsulės kontraktūros sudarė mažiau, nei 1 %, kas įrodo, kad implantai yra itin saugūs.

Palikti komentarą

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas šalia komentaro.